Producten

Wilt u iemand kennis laten maken met een pedicure-of schoonheidsbehandeling? Vraag dan naar onze cadeaubon!

In de praktijk wordt gewerkt met producten op natuurlijke basis. Enkele producten waarmee wij werken kunt u ook voor eigen gebruik thuis aanschaffen.
Voor de Voetverzorging maken wij gebruik van de merken Laufwunder, Bio Balance en LCN.
Voor de Schoonheidsverzorging en manicure werken wij met Bio Balance, LCN en aromatherapie.

Wilt u weten of een product aansluit bij uw wensen of huidtype? Vraag dan om meer informatie in de praktijk.

De volgende producten kunt u ook mee naar huis nemen:

Voor de Voeten

Bio Balance Avocado
Een voetcreme op basis van vitaminerijke avocado-olie, ureum, aminozuren en hyaluron voor intense hydratatie. De creme werkt eeltverminderend en maakt de huid zacht en elastisch. Trekt snel in en voelt niet vet aan. Ook geschikt voor diabetici.
Kleine tube (30ml)  Ä3,95
Grote tube (70 ml)  Ä9,95

Bio Balance Care & Refresh
Een voetcreme met diverse verfrissende aromatische oliŽn. Bevat onder andere aloŽ vera en munt om pijnlijke en vermoeide voeten op te frissen. Ureum en eucalyptus zorgen voor hydratatie en rozemarijn en dennenolie maken gebarsten huid weer zacht en soepel. Vele van deze essentiŽle oliŽn werken ook tegen schimmels en geurtjes! Trekt snel in en voelt niet vet aan. Ook geschikt voor diabetici.
Kleine tube (30ml)  Ä3,95
Grote tube (70 ml)  Ä9,95

Laufwunder Voetbalsem huidverzorgend
Dit balsem met kamille en hamamelisextracten heeft een huidvettende werking waardoor droge huid zacht en elastisch wordt. Het heeft ook een deodoriserende werking en geeft bij langdurig gebruik een fluweelzachte huid.

Laufwunder Verzorgingsbalsem voor de diabetische voet
Dit balsem is speciaal ontwikkelt voor bijzonder droge en gevoelige huid van de diabetische voet. De oliecomponenten maken de huid soepel en de desinfecterende stoffen versterken de huid tegen infectiegevoeligheid.

Laufwunder hydrobalm
Dit balsem met 10% urea is een licht opbrengbare en goed intrekkende creme voor de zeer droge huid. Urea versterkt het vermogen van de huid om de vochtigheid en soepelheid te behouden. AloŽ vera stabiliseert de huid en gaat irritaties tegen.

Laufwunder Schrundena tegen ruwe, droge en gebarsten huid
Deze creme maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt zo het ontstaan van kloven. Droge huid wordt ontspant en beschermd.Voor het gezicht

Bio Balance Lotion met rozen extracten
Een zachte en verfrissende lotion met een aangename rozengeur voor een droge en gevoelige huid. Bevat rozenextracten en aloŽ vera voor een zachte en stralende huid.

Bio Balance Reinigingsmelk met rozen extracten
Zeer zachte reinigingsmelk met aangename rozengeur voor de droge en gevoelige huid. Ook geschikt om oog- en waterproofmake-up te verwijderen.

Bio Balance Multi Night Repair nachtcreme
Een verstevigende nachtcreme voor alle huidtypes met vitamine F en jojoba-olie. Zorgt voor intensieve hydratatie en maakt de huid zijdezacht. Indien nodig ook overdag te gebruiken.

Bio Balance Silky Smooth Light dagcreme
Een dagcreme voor alle huidtypes. De creme heeft een hydraterende en revitaliserende werking, is licht van textuur en wordt makkelijk door de huid opgenomen. Bevat een UVB-zonnefilter wat de huid beschermd tegen zonnebrand en andere schadelijke zoninvloeden.

Bio Balance Deep Cleanser
Zachte dieptereiniger die ook voor de meest gevoelige huid geschikt is. Trekt ontzuiverheden aan uit de diepte van de poriŽn. Het resultaat is een onmiddelijk zuivere en heldere teint

Voor de handen

Bio Balance Camomille Handcreme
Een hydraterende en verzachtende handcreme met natuurlijke oliŽn. Trekt snel in en geeft geen vet gevoel