Schoonheidsverzorging Ė jezelf zijn met een goed verzorgde huid

Goed verzorgd jezelf zijn op een natuurlijke manier, dat is waar wij voor kiezen. De handen zijn de meest gevoelige 'instrumenten' waar de behandeling mee gegeven wordt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van essentiŽle oliŽn en producten op natuurlijke basis die op de behoefte van uw huid zijn afgestemd. Wij kiezen ervoor om na de behandeling geen make-up aan te brengen, maar alleen verzorgende producten, om de huid zo min mogelijk te belasten.

Gezichtsbehandeling
Het is mogelijk alleen een gezichtsbehandeling te reserveren, maar ook deelbehandelingen behoren tot de mogelijkheden. Een combinatie van gelaatsbehandeling-pedicure is een veel gevraagde behandeling.

Manicure
Bij het manicuren verzorgen wij de handen en de natuurlijke nagels. Veel aandacht wordt gegeven aan de handhuid en de nagelomgeving. Deze hebben veel te lijden door weersinvloeden en dagelijks gebruik. De nagels worden niet gelakt, maar uitsluitend gepolijst.

Cosmetische (Spa) pedicure
Pure voetverwennerij! Een voetbad met een scrub, pakking, masker en een voetmassage. Bijzonder ontspannend!

Massage
Voetreflexzone-massage: In de voeten is het gehele lichaam als reflexpunten terug te vinden. Een zachte voetmassage die het lichaam stimuleert het zelfgenezend vermogen in gang te zetten.

Thaise voetmassage/ontspanningsmassage voeten:
Een ontspannende massage die met de knokkels gegeven wordt. Bij de uitgebreidere versie wordt ook gebruik gemaakt van stokjes en kruidenstempels.
Hotstone-massage: Massage met warme stenen die het lichaam door en door verwarmen. Deze massage kan aangezien de temperatuur niet in de zomermaanden gegeven worden.
Stempelmassage: Massage met warme kruidenstempels. Intens verwarmend en zachter dan de hotstones.
Stoelmassage: Een energieke massage waarbij 'knopen' aandacht krijgen. Deze massage wordt over de kleding heen gegeven op een speciale stoel.
Hoofd-nek-schoudermassage: Een ontspannende massage met aandacht voor de spieren in de nek en schouders. Deze kan over de kleding heen worden gegeven.
Reiki: energetische behandeling door middel van handopleggingen. De Reiki wordt over de kleding heen gegeven