Welkom op onze website!

Bent u toe aan een vakkundige pedicurebehandeling? Wilt u uw huid goed onderhouden? Wilt u de stress van u afschudden en kunt een bewust moment voor uzelf gebruiken? Plan dan een eigen moment in in de agenda en ga eens zonder haast buiten de tijd om, zonder dolgedraaide wijzerplaten.

Tussen het winkelen door en het doen van de boodschappen kunt u bij ons in de Kanaalstraat in Oost-Souburg even genieten van een kleine oase van rust.
Het is een praktijk met een klein team van betrokken, deskundige medewerkers. Om iedereen de rust en aandacht te geven die wij belangrijk vinden, werken we uitsluitend op afspraak.
Tijdens de behandeling richten we de aandacht graag op u. Daarom wordt de telefoon tijdens behandelingen niet aangenomen. Een afspraak maken kan per e-mail, telefonisch of per Whatsapp. Zie de pagina "Contact" voor onze gegevens.

In onze praktijk voor Medisch Pedicure en Beautyque Schoonheidsverzorging maken wij zoveel mogelijk gebruik van producten op natuurlijke basis en proefdiervrij.

Bij Beautyque Schoonheidsverzorging stemmen wij de behandeling af op uw wensen. Dit kan gezichtsverzorging zijn waarbij er aandacht gegeven wordt aan bijvoorbeeld overtollige haargroei, specifieke reiniging, complete behandeling of juist een deelbehandeling. Ook onder Beautyque vindt u manicure, cosmetische (spa) pedicure en massages.

 

Als Medisch Pedicure Praktijk hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met de meeste Podotherapeuten waardoor behandelingen bij Diabetes patiŽnten veelal voor vergoeding door ziektekostenverzekeraars in aanmerking komen.
Als Medisch Pedicure hebben wij de plicht tot het behalen van accreditaties en het volgen van scholingen.

Pedicurebehandelingen worden gegeven in de praktijk of (in dien nodig) aan huis.

Onze medewerkers:
Lilianne:
Medisch Pedicure (ook ambulant), aromatherapie-schoonheidsverzorging, manicure, Reiki, massages

Telenn:
(Spa & Basis) Pedicure (ook ambulant),  Medisch pedicure in opleiding, voetmassage
 

Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn, zult u regelmatig een stagiaire in de salon zien.

 

     
 

 

 
Lilianne  

Telenn